Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Eksterne telefoner og ekstratelefoner > Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Hvis du besvarer et faxopkald på en ekstratelefon eller en ekstern telefon, kan du få maskinen til at modtage opkaldet ved hjælp af fjernaktiveringskoden. Når du trykker på fjernaktiveringskoden *51, vil maskinen begynde at modtage fax.

Hvis maskinen besvarer et samtaleopkald og pseudo-/dobbeltringer for at få dig til at overtage, kan du tage opkaldet på en telefon, andet stik, ved at trykke fjerndeaktiveringskoden #51.

Hvis du besvarer et opkald, og der ikke er nogen på linjen:

Bør du gå ud fra at du modtager en manuel fax.

tryk *51 og vent på hyletone eller på at displayet viser [Modtager], og læg så på.

image

Du kan også bruge funktionen "Faxregistrering" til at få din maskine til automatisk at modtage opkaldet.