Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax ved brug af internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Opsætning af videresendelse på Brother-maskinen

Opsætning af videresendelse på Brother-maskinen

Videresendelse er, når Brother-maskinen modtager en meddelelse via internettet og derefter sender den videre til en anden faxmaskine via konventionelle telefonlinjer. Brug funktionen "videresendelse", hvis du skal sende et dokument via fax over lang afstand eller til udlandet, for at spare opkaldsafgiften.

image
  1. Internettilgængelig faxmaskine
  2. Internettet
  3. Brother-maskinen
  4. Telefonlinje
  5. Faxmaskine
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Fax>Relay Function (Relæfunktion).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Konfigurer indstillinger efter behov.
    image
    • Relay Broadcast Function (Videresendelsesfunktion)

Indstil Relay Broadcast Function (Videresendelsesfunktion) til On (Til).

• Relay Domain (Videresendelsesdomæne)

Konfiguration af maskinens domænenavn på maskinen, der skal rundsende dokumentet til den konventionelle faxmaskine. Hvis du ønsker at bruge din maskine som en enhed til rundsendelse, skal du angive domænenavnet, der er tillid til, (den del af navnet, der følger efter "@"-tegnet) på maskinen. Vælg et domæne, der er tillid til, med omtanke, da enhver bruger på et domæne, der er tillid til, vil kunne foretage en relærundsendelse. Du kan registrere op til fem domænenavne.

• Relay Broadcast Report (Videresendelsesrapport)

Angiv, om du ønsker en rapport udskrevet, efter at maskinen har udført videresendelsen.

6. Klik på Submit (Send), når du er færdig.