Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Webbtjänster för skanning i nätverket (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10) > Använda webbtjänster för att installera drivrutiner för skanning (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Använda webbtjänster för att installera drivrutiner för skanning (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

• Säkerställ att du har installerat rätt programvara och drivrutiner för maskinen.
  • Verifiera att värddatorn och Brother-maskinen är i samma subnät eller att routern är rätt konfigurerad för att skicka data mellan de två enheterna.
  • Du måste konfigurera IP-adressen på Brother-maskinen innan du konfigurerar den här inställningen.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 10

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. Klicka på Maskinvara och ljud i gruppen Lägg till en enhet.

• Windows 8.1

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar>Ändra datorinställningar>Dator och enheter>Enheter>Lägg till en enhet när menyfältet visas.

Maskinens namn för webbtjänster visas.

• Windows 7

Klicka på image(Start)>Kontrollpanelen>Nätverk och Internet>Visa datorer och enheter i nätverket.

Maskinens namn för webbtjänster visas tillsammans med skrivarikonen.

Högerklicka på den maskin som du vill installera.

image
    • Brother-maskinens namn för webbtjänster är namnet på din modell och maskinens MAC-adress (Ethernet-adress). (T.ex. Brother XXX-XXXX (modellnamn) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adress/Ethernet-adress)).
    • Windows 8.1/Windows 10

Flytta musen över maskinens namn för att visa information om maskinen.

2. Gör något av följande:
    • Windows 8.1/Windows 10

Välj den skrivare du vill installera och följ sedan anvisningarna på skärmen.

• Windows 7

Klicka på Installera i den visade menyn.

image
    Om du vill avinstallera drivrutiner klickar du på Avinstallera eller image (Ta bort enhet).