Rapporter

Följande rapporter är tillgängliga:

Överföringsrapport
Verifiera överföringen skriver ut en överföringsrapport från din senaste överföring.
Adressbok
Adressboksrapporten skriver ut en lista över namn och nummer som finns i adressbokens minne.
Faxjournal
Faxjournalen skriver ut en lista med information om de senaste 200 mottagna och sända faxmeddelandena. (TX betyder sändning, RX betyder mottagning.)
Användarinställningar
Rapporten om användarinställningar skriver ut en lista med dina aktuella inställningar.
Nätverkskonfiguration (nätverksmodeller)
Rapporten om nätverkskonfiguration skriver ut en lista med dina aktuella nätverksinställningar.
WLAN-rapport (Trådlösa modeller)
WLAN-rapporten skriver ut diagnosen av den trådlösa nätverksanslutningen.
Nummerpresentationshistorik

(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW) Rapporten om nummerpresentationshistorik skriver ut en lista med tillgänglig nummerpresentationsinformation för de 30 senaste mottagna faxen och telefonsamtalen.

(MFC-J4340DW) Rapporten om nummerpresentationshistorik skriver ut en lista med tillgänglig nummerpresentationsinformation för de 20 senaste mottagna faxen och telefonsamtalen.

(Ej tillgängligt i Finland)