Hem > Säkerhet > Secure Function Lock 3.0 (säkert funktionslås) > Konfigurera offentligt läge för Secure Function Lock 3.0

Konfigurera offentligt läge för Secure Function Lock 3.0

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Använd skärmen Secure Function Lock för att ställa in Offentligt läge, vilket begränsar funktioner som finns tillgängliga för offentliga användare. Offentliga användare behöver inte ange lösenord för att använda funktionerna som är tillgängliga via inställningarna för allmänt läge.
image
Offentligt läge omfattar utskriftsjobb som skickats via Brother iPrint&Scan och Brother Mobile Connect.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör) > Restriction Management (Begränsningshantering) eller User Restriction Function (Användarbegränsad funktion).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner).
  8. I raden Public Mode (Offentligt läge) väljer du en kryssruta för att tillåta eller ta bort markeringen i en kryssruta för att begränsa de angiva funktionerna.
  9. Klicka på Submit (Skicka).