Köra Brothers PC-FAX-mottagning på din dator (Windows)

image
Vi rekommenderar att du markerar kryssrutan Starta PC-FAX Receive när datorn startas, så att programmet startas automatiskt och kan överföra eventuella faxmeddelande när datorn startas.
  1. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  2. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
  3. Bekräfta meddelandet och klicka på Ja.
    Fönstret PC-FAX Receive (PC-FAX mottagning) öppnas. Ikonen image (PC-FAX mottagning) visas i datorns aktivitetsfält.