Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
I maskinens minne kan du lagra upp till 50 fax som ska skickas inom de närmaste 24 timmarna.

Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image[Fax].
    image
    Om [Förhandsg. fax] är inställt på [], trycker du på image[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på image[Alternativ]>[Fördröjd fax].
  4. Tryck på [Fördröjd fax].
  5. Tryck på [].
  6. Tryck på [Välj Tid].
  7. Ange vilken tid faxmeddelandet ska sändas på pekskärmen. Tryck på [OK].
    image

Hur många sidor du kan skanna in i minnet beror på vilken mängd och vilken typ av data de innehåller.

8. Tryck på [OK].
  9. Ange faxnumret.
  10. Tryck på [Fax start].
    • Om du använder kopieringsglaset går du till nästa steg.
  11. När [Nästa sida?] visas på pekskärmen gör du något av följande:
    • Tryck på [Nej] när du är klar med att skanna sidor.
    • Tryck på [Ja] för att skanna ytterligare en sida. Lägg nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [OK]. Maskinen börjar skanna sidan.
    Upprepa det här steget för varje sida.