Hem > Säkerhet > Använda LDAP-autentisering > Konfigurera LDAP-autentisering med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera LDAP-autentisering med hjälp av webbaserad hantering

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>User Restriction Function (Användarbegränsad funktion).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj LDAP Authentication (LDAP-autentisering).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Klicka på menyn LDAP Authentication (LDAP-autentisering).
  8. Konfigurera följande inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning
    Storage Fax RX Data (Lagring av inkommande faxdata)
    Välj detta alternativ för att lagra inkommande fax. Du kan skriva ut alla inkommande fax när du har loggat in på maskinen.
    Remember User ID (Kom ihåg användar-ID)
    Välj detta alternativ för att spara ditt användar-ID.
    LDAP Server Address (LDAP-serveradress)
    Ange IP-adressen eller servernamnet (till exempel: ldap.example.com) för LDAP-servern.
    Get User's Home Directory (Hämta användares arbetskatalog)
    Välj detta alternativ för att erhålla ditt hemregister som destination för Skanna till nätverk.
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Ange LDAP-serverportnummer.
    LDAP Search Root (LDAP-sökrot)
    Ange register för LDAP-sökroten.
    Attribute of Name (Search Key) (Namnattribut (söknyckel))
    Ange attributet som du vill använda som söknyckel.
  9. Klicka på Submit (Skicka).