Hem > Skanna > Konfigurera skanningsinställningar med hjälp av webbaserad hantering > Ställ in e-postrapport för skanningsjobb via webbaserad hantering

Ställ in e-postrapport för skanningsjobb via webbaserad hantering

När du skannar ett dokument skickar maskinen automatiskt en e-postrapport för skanningsjobbet till registrerad e-postadress.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan Job e-mail report (E-postrapport om skanningsjobb).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. I fältet Administrator Address (Administratörens adress) anger du e-postadressen.
  6. Välj On (På) för de skanningsfunktioner du önskar, för att skicka en e-postrapport för skanningsjobbet.
  7. Klicka på Submit (Skicka).