Hem > Introduktion till maskinen > Ställ in beredskapsskärmen

Ställ in beredskapsskärmen

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Du kan ändra skärmen Redo till [Skärmbild 1], [Skärmbild 2], [Skärmbild 3], [Genvägar 1], [Genvägar 2] eller [Genvägar 3]-skärmen.

När maskinen är i beredskapsläge, eller om du trycker på image, så återgår maskinen till den skärm som du har ställt in.

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Skärminställ.]>[Startskärm].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skärmbild 1], [Skärmbild 2], [Skärmbild 3], [Genvägar 1], [Genvägar 2] eller [Genvägar 3] och välj sedan det alternativ du vill ha.
  3. Tryck på image.
    Maskinen går till din nya hemskärm.