Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Röstfunktioner > Svara på ett röstsamtal i mottagningsläge Fax/Tel

Svara på ett röstsamtal i mottagningsläge Fax/Tel

När maskinen befinner sig i Fax/Tel-läget använder den en F/T-signal (snabb dubbelsignal) för att göra dig uppmärksam på att du har ett inkommande röstsamtal.

Om du befinner dig vid maskinen lyfter du den externa telefonens lur och trycker på Tel/R eller [Svara] för att svara.

Om du befinner dig vid en sidoapparat, lyfter du på luren vid Fax/Tel-signaler och trycker sedan på #51 mellan dubbelsignalerna. Om det inte är någon på linjen, eller om någon vill sända ett fax till dig, skickar du tillbaka samtalet till maskinen genom att trycka *51.