Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skann til FTP > Konfigurere en Skann til FTP-profil

Konfigurere en Skann til FTP-profil

Beslektede modeller :MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Sett opp en Skann til FTP-profil for å skanne og laste opp skannede data direkte til en FTP-plassering.

Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11 / Microsoft Edge for Windows, Safari 10/11 for Mac, Google Chrome for Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari for iOS (10.x eller nyere). Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg FTP-alternativet og klikk deretter på Send inn.
  6. Klikk på Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile-menyen.
  7. Velg profilen du vil sette opp eller endre.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

Alternativ Beskrivelse
    Profilnavn

Skriv inn et navn for denne serverprofilen (opptil 15 alfanumeriske tegn). Maskinen vil vise dette navnet på displayet.

Vertsadresse

Skriv inn vertsadressen (for eksempel: ftp.eksempel.no, opptil 64 tegn) eller IP-adressen (for eksempel: 192.23.56.189).

Portnummer

Endre Portnummer-innstillingen som brukes for å få tilgang til FTP-serveren. Som standard er denne innstillingen port 21. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

Brukernavn

Skriv inn brukernavnet (opptil 32 tegn) som har tillatelse til å skrive data til FTP-serveren.

Passord

Skriv inn passordet (opptil 32 tegn) som er knyttet til brukernavnet du skrev inn i Brukernavn-feltet. Skriv inn passordet igjen i Skriv inn passord på nytt-feltet.

SSL/TLS

Angi alternativet SSL/TLS for å skanne trygt via SSL/TLS-kommunikasjon. Endre innstillingen CA-sertifikat ved behov.

Lagringsmappe

Skriv inn banen (opptil 60 tegn) til mappen på FTP-serveren som du vil sende skannede data til. Ikke skriv inn en skråstrek i starten av banen (for eksempel: brother/abc).

Filnavn

Velg et filnavn fra de forhåndsdefinerte navnene eller fra de brukerdefinerte navnene. Du kan angi stilen for brukerdefinerte navn og filnavn på menyen Skann filnavn i navigasjonslinjen.

Kvalitet

Velg en innstilling for kvalitet. Hvis du velger alternativet Brukervalg, vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

Filtype

Velg filtypen du vil bruke for de skannede dokumentene. Hvis du velger alternativet Brukervalg, vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

Dokumentstr.

Velg dokumentstørrelsen fra listen. Dette er nødvendig for å sikre at den skannede filen er av riktig størrelse.

Marginnst.

Juster margene til dokumentet.

Automatisk rotering

Velg Auto for å angi at maskinen skal korrigere dokumentforskyvning automatisk etter hvert som sidene skannes.

Hopp over tom side

Velg alternativet for å fjerne tomme sider i dokumentet fra skanneresultatene.

Hopp over tom side-sensitivitet

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Fjern bakgrunnsfarge

Endre hvor mye bakgrunns farge som skal fjernes.

Lyshet

Velg lysstyrkenivået.

Kontrast

Velg kontrastnivået.

Passiv modus

Sett Passiv modus-alternativet til av eller på, avhengig av konfigurasjonene av FTP-serveren og nettverksbrannmuren. Standardinnstillingen er på. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

8. Klikk på Send inn.