Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Sarjalähetysryhmien määrittäminen > Sarjalähetysryhmän jäsenen lisääminen tai poistaminen

Sarjalähetysryhmän jäsenen lisääminen tai poistaminen

MFC-J4340DW

1. Paina image (Osoitekirja).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Muuta]. Paina OK.
    2. Valitse ryhmä, jota haluat muuttaa. Paina OK.
    3. Valitse [Lisää/poista]. Paina OK.
    4. Valitse [Aakkosjärjestys] tai [Numerojärjestys]. Paina OK.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Voit lisätä jäsenen käyttämällä hänen lyhytvalintanumeroaan valitsemalla lyhytvalintanumeron painikkeella image tai image ja valitsemalla sitten valintaruudun painamalla image tai image.
    • Voit poistaa jäsenen käyttämällä hänen lyhytvalintanumeroaan valitsemalla lyhytvalintanumeron painamalla image tai image ja poistamalla sitten valinnan valintaruudusta painamalla image tai image.
    Toista tämä vaihe, kunnes olet lisännyt tai poistanut kaikki haluamasi faksinumerot.
  4. Paina OK.
  5. Valitse [OK] ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image [Faksi]>[Osoitekirja]>[Muokkaa]>[Muuta].
  2. Tuo esiin muutettava ryhmä painamalla image tai image, ja paina sitä sitten.
  3. Paina image tai image, kunnes näytössä on [Lisää/poista], ja paina sitä sitten.
  4. Tuo lisättävä tai poistettava numero näyttöön painamalla image tai image.
  5. Toista tämä vaihe jokaiselle muutettavalle numerolle:
    • Lisää numero ryhmään painamalla numeron valintaruutua, jolloin siihen lisätään valintamerkki.
    • Poista numero ryhmästä painamalla numeron valintaruutua, jolloin siitä poistetaan valintamerkki.
  6. Paina [OK].
  7. Paina [OK].
  8. Paina image.