Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Faksien tallennustoiminnon avulla voit tallentaa saapuvia fakseja laitteen muistiin. Voit hakea tallennettuja faksiviestejä muualla sijaitsevasta faksilaitteesta kaukonoutokomennoilla. Laitteesi tulostaa varmuuskopion kustakin tallennetusta faksista.
  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina image tai image näyttääksesi [Faksitallennus] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  3. Paina image.