Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Faksien edelleenlähetystoiminnon avulla voit automaattisesti välittää saapuvia fakseja toiseen laitteeseen.

Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina image tai image näyttääksesi [Faks.ed.läh.] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  3. Näppäile edelleenlähetyksen faksinumero (enintään 20 numeroa) valintapaneelissa.

Paina [OK].

4. Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei].
    image
    • Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite tulostaa vastaanotetut faksit laitteessasi, joten saat kopion.
    • Kun faksin esikatselu on käytössä, vastaanotettujen faksien varmuuskopioita ei tulosteta.
    • Jos vastaanotat värillisen faksin, laite vain tulostaa värillisen faksin eikä lähetä sitä edelleen ohjelmoituun faksin edelleenlähetysnumeroon.
  5. Paina image.