Soittajan tunnistus

Soittajan tunnistustoiminnon avulla voit valita useiden paikallisten puhelinyhtiöiden tarjoaman Soittajan tunnistus -tilaajapalvelun. Tämän palvelun avulla näyttöön tulee soittajan puhelinnumero tai nimi, jos se on käytettävissä, kun puhelin soi.
image
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Suomessa.
  • Viesti [Tuntemat. nro] tarkoittaa, että puhelu tulee soittajan tunnistuspalvelun alueen ulkopuolelta.
  • Viesti [Salainen nro] tarkoittaa, että soittaja on tarkoituksella estänyt soittajan tunnistustietojen lähettämisen.

Kysy lisätietoja puhelinyhtiöltä.

Kun olet vastannut puheluun, soittajan tiedot häviävät LCD-näytöltä (nestekidenäytöltä), mutta tiedot tallennetaan soittajan tunnistusmuistiin.

Tarkastele luetteloa tai valitse faksinumero ja faksaa, lisää numero osoitekirjaan tai poista se historiasta.

Voit tulostaa laitteesi vastaanottaman soittajan tunnistustietojen luettelon.

image
  • Tämä toiminto ei ole käytettävissä joissakin maissa.
  • Soittajan tunnistuspalvelu vaihtelee palveluntarjoajien välillä. Kysy paikalliselta puhelinyhtiöltä alueellasi saatavana olevasta palvelusta.