Koti > Faksi > Faksiraportit > Lähetyksen vahvistusraportin tyylin määritys

Lähetyksen vahvistusraportin tyylin määritys

Lähetyksen vahvistusraportti on todiste siitä, että olet lähettänyt faksin. Raportissa näkyy vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetysaika ja -päivä, lähetyksen kesto, lähetettyjen sivujen määrä sekä se, onnistuiko lähetys.
Lähetyksen vahvistusraportille on useita asetuksia:
Asetus Kuvaus
Kyllä

Tulostaa raportin jokaisen lähetetyn faksin jälkeen.

Päällä (+Kuva)

Tulostaa raportin jokaisen lähetetyn faksin jälkeen.

Raportissa näkyy osa faksin ensimmäisestä sivusta.

Vain virhe

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen takia.

Vain virhe (+Kuva)

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen takia.

Raportissa näkyy osa faksin ensimmäisestä sivusta.

Ei

Raporttia ei tulosteta.

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Raporttiaset.]. Paina OK.
    3. Valitse [Lähetysraport.]. Paina OK.
    4. Valitse haluamasi vaihtoehto. Paina OK.
      Jos valitset [Päällä (+Kuva)] tai [Vain virhe (+Kuva)], kuva ei näy lähetyksen vahvistusraportissa, jos Suora lähetys -asetukseksi on määritetty [Kyllä]. Kuva ei näy raportissa, kun lähetät värillisen faksin.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    Jos lähetys onnistuu, [OK] tulee esiin kohdan [TULOS] viereen lähetyksen vahvistusraportissa. Jos lähetys ei onnistu, [VIRHE] tulee esiin kohdan [TULOS] viereen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Raporttiaset.]>[Lähetysraport.].
  2. Paina haluamaasi vaihtoehtoa.
    Jos valitset [Päällä (+Kuva)] tai [Vain virhe (+Kuva)], kuva ei näy lähetyksen vahvistusraportissa, jos Suora lähetys -asetukseksi on määritetty [Kyllä]. Kuva ei näy raportissa, kun lähetät värillisen faksin.
  3. Paina image.
    Jos lähetys onnistuu, [OK] tulee esiin kohdan [TULOS] viereen lähetyksen vahvistusraportissa. Jos lähetys ei onnistu, [VIRHE] tulee esiin kohdan [TULOS] viereen.