Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä Push Button -menetelmää

Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä Push Button -menetelmää

MFC-J4340DW

image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön) tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu.]. Yhdistä painamalla image-painiketta.

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Wi-Fi Direct]. Paina OK.
    3. Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, tee seuraavaa:
      1. Valitse [Ryhmän omist.]. Paina OK-painiketta.
      2. Valitse [Kyllä]. Paina OK-painiketta.
    4. Valitse [Painike] painamalla image tai image. Paina OK-painiketta.
  3. Kun esiin tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa.] -viesti, mobiililaitteen Wi-Fi Direct -toiminto on päällä (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta). Kytke Brother-laitteeseesi virta painamalla image-painiketta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaite näyttää laiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brother-laite näyttää mobiililaiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse mobiililaitteesi ja paina OK. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen valitsemalla [Hae uudelleen].
  5. Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty].

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK].

1. Paina image[Asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct].
  2. Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, paina [Ryhmän omist.]>[Kyllä].
  3. Paina [Painike]-painiketta.
  4. Kun esiin tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].] -viesti, mobiililaitteen Wi-Fi Direct -toiminto on päällä (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta). Kytke Brother-laitteeseesi virta painamalla [OK]-painiketta.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaite näyttää laiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brother-laite näyttää mobiililaiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse mobiililaitteesi. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen painamalla [Hae uudelleen].

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty].