Koti > Kopiointi > Asiakirjan kopioiminen

Asiakirjan kopioiminen

MFC-J4340DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. Paina image (COPY (Kopiointi)).
    LCD-näytössä näkyy:
    image
  4. Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  5. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.

Voit selata kopiointiasetuksia painamalla image ja image. Valitse kopioasetus ja paina sitten OK.

image
    • Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi]-asetukset on muutettava.
  6. Kun olet valmis, paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
image
Keskeytä kopiointi painamalla Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. Paina image [Kopioi].
    Kosketusnäytössä näkyy:
    image
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.
    image

Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi] -asetukset on muutettava painamalla image[Valinnat].

Valinta
    Kuvaus
    image ( Kopiomäärä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina - tai + kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK.
    image (Valinnat)

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla image [Valinnat].

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

ID
    Kopioi henkilökortti [2in1 (ID) pysty] -asettelulla valitsemalla [ID] -valintaruutu.

Nykyisten asetusten ilmaisimet

Voit muuttaa näitä asetuksia hetkellisesti seuraavaa kopiota varten painamalla seuraavia kuvakkeita:

• image Paperikoko (MFC-J4440DW)
    • image Paperityyppi (MFC-J4440DW)
    • image Kasetin val. (MFC-J4540DW)
    • image Laatu
    • image Suuren./Pienen. (MFC-J4540DW)
    image

Kun uudet asetukset on tehty, voit tallentaa ne painamalla [Tall. pikakuvak.].

5. Paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.].
image
Keskeytä kopiointi painamalla image.