Koti > Kopiointi > Kopioiden lajittelu

Kopioiden lajittelu

Voit lajitella useita kopioita. Sivut pinotaan siinä järjestyksessä, missä ne syötetään, eli 1, 2, 3 jne.

MFC-J4340DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (COPY (Kopiointi)).
  3. Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Pinoa/Lajitt.]. Paina OK.
    2. Valitse [Lajitt.]. Paina OK.
  5. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys). Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään , laite skannaa asiakirjan ja aloittaa tulostuksen.
  6. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla image.
    • Kun sivut on skannattu, aloita tulostus painamalla image.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  4. Paina image[Valinnat]>[Pinoa/Lajitt.]>[Lajitt.].
  5. Lue näyttöön tuleva luettelo valitsemistasi asetuksista ja vahvista se. Paina sitten [OK].
  6. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.]. Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään , laite skannaa asiakirjan ja aloittaa tulostuksen.
  7. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun kaikki sivut on skannattu, paina [Valmis].