Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (Push Button Configuration) -toimintoa, voit käyttää WPS-toimintoa laitteesi -painikkeella langattoman verkon asetusten määrittämiseen.

MFC-J4340DW

1. Paina image.
  2. Valitse [WPS-/Painike] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina image.
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla image-painiketta.
  4. Kun nestekidenäytössä neuvotaan käynnistämään WPS, paina WPS-painiketta langattomassa tukiasemassa/reitittimessä. Paina image laitteessasi. Laite yrittää muodostaa automaattisesti yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WPS-/Painike].
  2. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä].
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  3. Kun kosketusnäytössä neuvotaan käynnistämään WPS, paina WPS-painiketta langattomassa tukiasemassa / reitittimessä. Paina [OK] laitteessasi. Laite yrittää muodostaa automaattisesti yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on kytketty onnistuneesti, nestekidenäytössä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.