Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Kosketusnäytössä siirtyminen

Kosketusnäytössä siirtyminen

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Näytä ja käytä laitteen valintoja painamalla sormellasi LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) image image tai image image.

TÄRKEÄÄ

ÄLÄ paina LCD-näyttöä terävällä esineellä, kuten kynällä. Tämä saattaa vaurioittaa laitetta.

HUOMAUTUS
ÄLÄ koske LCD-näyttöä heti sen jälkeen, kun olet kytkenyt virtajohdon tai käynnistänyt laitteen. Muutoin voit saada virheilmoituksen.
image
Tämä tuote tunnistaa ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n kirjasintyypit.