Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Valmis-näytön asettaminen

Valmis-näytön asettaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Valmis-näytöksi voi vaihtaa joko näytön [Näyttö 1], [Näyttö 2], [Näyttö 3], [Pikakuvakkeet 1], [Pikakuvakkeet 2] tai [Pikakuvakkeet 3].

Kun laite on valmiustilassa tai kun painat image, laite palaa takaisin määritettyyn näyttöön.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Näytön aset.]>[Aloitusnäyttö].
  2. Tuo vaihtoehto [Näyttö 1], [Näyttö 2], [Näyttö 3], [Pikakuvakkeet 1], [Pikakuvakkeet 2] tai [Pikakuvakkeet 3] näytölle painamalla image tai image ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.
  3. Paina image.
    Laite siirtyy uuteen Alkuun-näyttöön.