Koti > Faksi > Faksin lähetys > Faksiasetukset

Faksiasetukset

MFC-J4340DW

Voit muuttaa faksin lähetysasetuksia painamalla image (FAX).
Asetus Kuvaus
Faksin tarkkuus

Aseta lähetettävien faksien erottelutarkkuus.

Usein faksin erottelutarkkuuden muuttaminen voi parantaa faksin laatua.

Kontrasti

Säädä kontrastia.

Jos asiakirja on kovin vaalea tai tumma, voit ehkä parantaa faksin laatua muuttamalla kontrastia.

Tason skan.koko

Säädä valotustason skannausalue asiakirjan kokoiseksi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin tekniset tiedot Määritykset

Ryhmälähetys

(vain mustavalkoinen)

Lähetä sama faksiviesti useampaan kuin yhteen faksinumeroon samalla kertaa.

Lähetä heti

Lähetä faksi välittömästi odottamatta, että laite noutaa skannauksen muististaan.

Ulkomaanlinja

Määritä päällä, jos lähetyksessä ulkomaille on ongelmia.

Puheluhist.

Valitse numero puheluiden historiasta.

Osoitekirja

Valitse numero osoitekirjasta.

Aset. uusi oletus

Tallenna asetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

Voit muuttaa faksin lähetysasetuksia painamalla image[Valinnat].
Asetus Kuvaus
Faksin tarkkuus

Aseta lähetettävien faksien erottelutarkkuus.

Usein faksin erottelutarkkuuden muuttaminen voi parantaa faksin laatua.

Kontrasti

Säädä kontrastia.

Jos asiakirja on kovin vaalea tai tumma, voit ehkä parantaa faksin laatua muuttamalla kontrastia.

Tason skan.koko

Säädä valotustason skannausalue asiakirjan kokoiseksi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin tekniset tiedot Määritykset

Ryhmälähetys

(vain mustavalkoinen)

Lähetä sama faksiviesti useampaan kuin yhteen faksinumeroon samalla kertaa.

Esikatselu

(vain mustavalkoinen)

Esikatsele faksia ennen sen lähetystä.

Et voi lähettää värillistä faksia, kun Esikatselu -asetus on Kyllä.

Väriasetus

Määritä, lähetetäänkö faksit mustavalkoisina tai värillisinä.

• Värillisiä fakseja ei voi tallentaa laitteen muistiin, ja laite lähettää ne välittömästi.
  • Lähetä monisivuiset värilliset faksit ADS-laitteen avulla.
  • Et voi lähettää värillistä faksia, kun Esikatselu -asetuksena on Kyllä.
Ajast. faksi

(vain mustavalkoinen)

Aseta kellonaika, jolloin ajastetut faksit lähetetään.

Keräyslähetys

(vain mustavalkoinen)

Toimi taloudellisesti lähettämällä kaikki samanaikaisesti samaan faksinumeroon lähetettäviksi ajastetut faksit yhtenä faksina lähetysajan säästämiseksi.

Lähetä heti

Lähetä faksi välittömästi odottamatta, että laite noutaa skannauksen muististaan.

Ulkomaanlinja

Määritä päällä, jos lähetyksessä ulkomaille on ongelmia.

Puheluhist.

Valitse numero puheluiden historiasta.

Osoitekirja

Valitse numero osoitekirjasta.

Aset. uusi oletus

Tallenna asetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

image

Voit tallentaa nykyiset asetukset painamalla [Tall. pikakuvak.].

Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.