Koti > Verkko > Tuetut verkon perustoiminnot

Tuetut verkon perustoiminnot

Tulostuspalvelin tukee erilaisia käyttöjärjestelmistä riippuvia ominaisuuksia. Tästä taulukosta näet, mitä verkkotoimintoja ja yhteyksiä kukin käyttöjärjestelmä tukee.

Käyttöjärjestelmät

Windows

Windows Server

macOS

Tulostus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Skannaus

Kyllä

Ei

Kyllä

PC-Fax-lähetys

Kyllä

Ei

Kyllä

PC-Fax-vastaanotto

Kyllä

Ei

Ei

WWW-pohjainen hallinta *1

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Status Monitor

Kyllä

Ei

Ei

Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto

Kyllä

Kyllä

Ei

*1
Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
image
Kun liität laitteen ulkopuoliseen verkkoon, kuten internetiin, varmista, että verkkoympäristösi on suojattu erillisellä palomuurilla tai muulla menetelmällä, jotta estetään puutteellisten asetusten tai haitallisten kolmansien osapuolten luvattoman käytön aiheuttamat tietovuodot.