Koti > Faksi > Faksin lähetys > Faksin lähetys keskustelun jälkeen

Faksin lähetys keskustelun jälkeen

Voit lähettää keskustelun lopussa faksin toiselle osapuolelle, ennen kuin kumpikaan lopettaa puhelun.

MFC-J4340DW

1. Pyydä toista osapuolta odottamaan faksin merkkiääniä ja painamaan sitten aloitusnäppäintä ennen yhteyden katkaisemista.
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    • Jos käytät valotustasoa, lähetä faksi painamalla image.
  4. Aseta ulkoisen puhelimen kuuloke paikoilleen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Pyydä toista osapuolta odottamaan faksin merkkiääniä ja painamaan sitten aloitusnäppäintä ennen yhteyden katkaisemista.
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina image, niin esiin tulee [Faksin käynnistys] -painike.
  4. Paina [Faksin käynnistys].
    • Jos käytät valotustasoa, paina [Lähetä].
  5. Aseta ulkoisen puhelimen kuuloke paikoilleen.