Koti > Verkko > Määritä verkkoasetukset > Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin [Verkko]-valikkovaihtoehtoja.
image
  • Saat lisätietoja ohjauspaneelissa määritettävissä olevista verkkoasetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asetustaulukot
  • Voit myös määrittää ja muuttaa Brother-laitteen verkkoasetuksia käyttämällä hallinnan apuohjelmia, kuten WWW-pohjaista hallintaa.

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Tuo [Verkko] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Näytä verkkovaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten OK. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja seuraa sitten LCD-näytön ohjeita.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Asetukset]>[Verkko].
  2. Näytä verkkovaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten sitä. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja seuraa sitten LCD-kosketusnäytön ohjeita.