Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Jos puhut laitteeseen liittyvään puhelimeen ja toinen osapuoli puhuu samoin omaan faksilaitteeseensa liitettyyn puhelimeen, toinen osapuoli voi keskustelun lopuksi lähettää sinulle faksin, ennen kuin katkaisette puhelun.
  • Laitteen ADS:n on oltava tyhjä.

MFC-J4340DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan faksi laitteeseen ja painamaan käynnistys- tai lähetysnäppäintä.
  2. Kun kuulet faksin merkkiääniä (hitaasti toistuvia äänimerkkejä), paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
  3. Vastaanota faksi painamalla image.
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan faksi laitteeseen ja painamaan käynnistys- tai lähetysnäppäintä.
  2. Paina image, niin esiin tulee [Faksin käynnistys] -painike.
  3. Kun kuulet faksin merkkiääniä (hitaasti toistuvia äänimerkkejä), paina [Faksin käynnistys].
  4. Vastaanota faksi painamalla [Vastaanota].
  5. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.