Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren > De LDAP-configuratie wijzigen met Beheer via een webbrowser

De LDAP-configuratie wijzigen met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Gebruik Beheer via een webbrowser om uw LDAP-instellingen in een webbrowser te configureren.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en klik vervolgens op Inloggen.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Netwerk>Netwerk>Protocol.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Schakel het selectievakje LDAP in en klik vervolgens op Indienen.
  6. Start uw Brother-apparaat opnieuw op om de configuratie te activeren.
  7. Ga op uw computer in Beheer via een webbrowser naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Adresboek>LDAP.
    • LDAP-zoekopdracht
    • Adres LDAP-server
    • Poort (De standaardpoort is 389.)
    • Beginpunt zoekopdracht
    • Verificatie
    • Gebruikersnaam

Of deze optie beschikbaar is, is afhankelijk van de gebruikte verificatiemethode.

• Wachtwoord

Of deze optie beschikbaar is, is afhankelijk van de gebruikte verificatiemethode.

image
      • Als Kerberos-verificatie door de LDAP-server wordt ondersteund, raden we aan om Kerberos als verificatiemethode te selecteren. Dit protocol biedt een sterke verificatie tussen de LDAP-server en uw apparaat.
      • Voor Kerberos-verificatie moet u het SNTP-protocol configureren (netwerktijdserver) of moet u de datum, tijd en tijdzone correct instellen met behulp van het bedieningspaneel.
    • Kerberos-serveradres

Of deze optie beschikbaar is, is afhankelijk van de gebruikte verificatiemethode.

• Time-out voor LDAP
    • Kenmerk van naam (Zoeksleutel)
    • Kenmerk van e-mail
    • Kenmerk van faxnummer
  8. Klik op Indienen wanneer u klaar bent. Zorg ervoor dat in het veld Status OK af te lezen is.