Rapporten

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

Verzendcontrole
Met Verzendcontrole drukt u een verzendrapport van de laatste transmissie af.
Adresboek
Het adresboekrapport is een lijst van namen en nummers die zijn opgeslagen in het geheugen van het adresboek.
Faxjournaal
Het faxjournaal is een lijst met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen. (TX betekent verzenden, RX betekent ontvangen.)
Gebruikersinstellingen
Het rapport Gebruikersinstellingen is een lijst van uw huidige instellingen.
Netwerkconfiguratie (netwerkmodellen)
Het netwerkconfiguratierapport is een lijst met uw huidige netwerkinstellingen.
WLAN-rapport (draadloze modellen)
Met het WLAN-rapport drukt u de verbindingsdiagnose van het draadloze LAN af.
Nummerweergavegeschiedenis

(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW) Het overzicht nummerweergave is een lijst met de beschikbare informatie over nummerweergave (beller-ID's) van de 30 laatst ontvangen faxen en telefoongesprekken.

(MFC-J4340DW) Het overzicht nummerweergave is een lijst met de beschikbare informatie over nummerweergave (beller-ID's) van de 20 laatst ontvangen faxen en telefoongesprekken.