Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Onbedrukbaar gebied

Onbedrukbaar gebied

Hoe groot het onbedrukbare gebied is, is afhankelijk van de instellingen binnen de door u gebruikte toepassing. De onderstaande afbeeldingen tonen de onbedrukbare gedeelten op losse vellen papier en enveloppen. Het apparaat kan alleen afdrukken binnen de grijze gedeelten van losse vellen papier wanneer de afdrukfunctie Zonder rand beschikbaar en ingeschakeld is.

Losse vellen

Losse vellen

Enveloppen

Enveloppen

Boven (1)

Links (2)

Onder (3) Rechts (4)

Losse vellen

3 mm

3 mm

3 mm

3 mm

Enveloppen

12 mm

3 mm

12 mm

3 mm

image
De afdrukfunctie Zonder rand is niet beschikbaar voor enveloppen en tweezijdig afdrukken.