Home > Mobiel/Web Connect > Afdrukken met NFC (Near-Field Communication)

Afdrukken met NFC (Near-Field Communication)

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
NFC (Near Field Communication) voorziet in eenvoudige transacties, gegevensuitwisseling en draadloze verbindingen tussen twee apparaten die zich dicht bij elkaar bevinden.

Wanneer de NFC-functie door uw Android-apparaat wordt ondersteund, kunt u gegevens (foto's, pdf-bestanden en tekstbestanden) afdrukken door het apparaat even tegen het NFC-symbool op het bedieningspaneel van het apparaat te houden.

image

U moet Brother Mobile Connect op uw Android-apparaat downloaden en installeren om deze functie te kunnen gebruiken.