Home > Kennismaken met uw apparaat > Overzicht LCD-scherm

Overzicht LCD-scherm

Gerelateerde modellen:MFC‑J4340DW

Op het beginscherm wordt de status van het apparaat weergegeven wanneer deze inactief is. Als dit scherm wordt weergegeven, betekent dit dat het apparaat gereed is voor de volgende opdracht.

Beginscherm

Beginscherm
  1. image Stille modus

Dit pictogram verschijnt wanneer de instelling [Stille modus] is ingesteld op [Aan].

Als u de stille modus instelt, produceert het apparaat minder lawaai bij het afdrukken. Als de stille modus is ingeschakeld, wordt de afdruksnelheid langzamer.

2. image Status draadloze verbinding

De volgende pictogrammen geven de status van het draadloze netwerk weer:

image

Er is verbinding met het draadloze netwerk.

In het beginscherm geeft een indicator met drie niveaus de huidige signaalsterkte van het draadloze netwerk aan.

image

Het draadloze toegangspunt kan niet worden gedetecteerd.

image

De instelling voor de draadloze verbinding is uitgeschakeld.

3. image [Inkt]

Geeft bij benadering aan hoeveel inkt er nog beschikbaar is.

Wanneer een inktcartridge bijna aan vervanging toe is of er iets aan mankeert, wordt het foutpictogram weergegeven op de indicator voor de inktkleur.

4. Datum en tijd

Geeft de datum en tijd weer die op het apparaat zijn ingesteld.

5. Faxen in het geheugen

Geeft aan hoeveel ontvangen faxen zich in het geheugen bevinden.

6. Ontvangstmodus

Geeft de huidige ontvangstmodus aan.