Home > Afdrukken > Starten vanuit Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Automatisch op beide zijden van het papier afdrukken met Brother iPrint&Scan (Automatisch tweezijdig afdrukken) (Windows/Mac)

Automatisch op beide zijden van het papier afdrukken met Brother iPrint&Scan (Automatisch tweezijdig afdrukken) (Windows/Mac)

image
  • Controleer of de klep ter verwijdering van vastgelopen papier gesloten is.
  • Gekruld papier moet glad worden gestreken voordat het weer in de papierlade wordt geplaatst.
  • Gebruik gewoon papier. Gebruik GEEN bankpostpapier.
  • Dun papier kan gaan kreukelen.
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik in de menubalk Finder op Ga>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.

Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en selecteert u vervolgens de naam van uw model in de lijst. Klik op OK.
  3. Klik op Printen.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows

Klik op Document.

• Mac

Klik op PDF.

5. Selecteer het bestand dat u wilt afdrukken en ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows

Klik op Volgende.

• Mac

Klik op Open.

image
    Wanneer u documenten met veel pagina's afdrukt, kunt u ook aangeven welke pagina's u wilt afdrukken.
  6. Selecteer een van de opties in de vervolgkeuzelijst Tweezijdig.
    Er zijn twee manieren beschikbaar om tweezijdig af te drukken:
    Optie
    Beschrijving
    Aan (lange zijde omslaan)
    image
    Aan (korte zijde omslaan)
    image
  7. Wijzig indien nodig nog andere afdrukinstellingen.
  8. Klik op Printen.