Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows

Download het installatieprogramma van de pagina Downloads voor uw model op support.brother.com.

• Mac

1. Download het installatieprogramma van de pagina Downloads voor uw model op support.brother.com.
      2. Start het installatieprogramma en dubbelklik vervolgens op het pictogram Start Here Mac.

2. Volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Selecteer Draadloze netwerkverbinding (wifi) en klik vervolgens op Volgende.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De instellingen voor het draadloze netwerk zijn nu geconfigureerd.