Home > Faxen > PC-FAX > PC-FAX voor Windows > Ontvang faxen op uw computer (Windows) > Faxen ontvangen met PC-FAX Ontvangen (Windows) > PC-FAX Ontvangen van Brother op uw computer activeren (Windows)

PC-FAX Ontvangen van Brother op uw computer activeren (Windows)

image
We bevelen aan om het selectievakje Start het PC-FAX Receive op de computer startup aan te vinken zodat de software automatisch opstart en alle faxen bij opstart kan doorverzenden.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.
  3. Bevestig het bericht en klik op Ja.
    Het venster PC-FAX Receive (PC-FAX Ontvangen) verschijnt. Het pictogram image(PC-FAX Ontvangen) wordt weergegeven op de taakbalk van de computer.