Home > Mobiel/Web Connect > AirPrint > Afdrukken met AirPrint > Afdrukken met AirPrint (macOS)

Afdrukken met AirPrint (macOS)

De afdrukprocedure kan per toepassing variëren. In onderstaand voorbeeld wordt Safari gebruikt. Controleer of uw apparaat in de printerlijst op uw Mac-computer wordt vermeld voordat u de afdrukprocedure start.

1. Controleer of het apparaat is ingeschakeld.

Controleer of u het juiste papier in de papierlade hebt geplaatst en wijzig de papierinstellingen voor de papierlade op uw apparaat.

2. Gebruik Safari op uw Mac-computer om de pagina te openen die u wilt afdrukken.
  3. Klik op het Archief-menu en selecteer vervolgens Druk af.
  4. Controleer of uw apparaat is geselecteerd. Als een ander apparaat (of geen printer) is geselecteerd, klikt u op het snelmenu Printer en selecteert u uw apparaat.
  5. Geef de gewenste opties op, zoals het aantal af te drukken pagina's of tweezijdig afdrukken (indien ondersteund door uw apparaat).
  6. Klik op Druk af.