Home > Faxen > Faxen ontvangen > Faxvoorbeeld > Faxvoorbeeld inschakelen

Faxvoorbeeld inschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
  • Deze functie is alleen beschikbaar voor zwart-wit faxen.
  • Wanneer Faxvoorbeeld is ingeschakeld, wordt bij gebruik van de functies Fax Doorzenden, PC-Fax ontv. en Doorzenden naar Cloud geen reservekopie van ontvangen faxen afgedrukt, ook niet als u Backup Print hebt ingeschakeld.
  • Hoewel de datum en tijd van ontvangst op faxen worden afgedrukt wanneer de instelling Faxontvangststempel is ingeschakeld, worden deze datum en tijd niet in het faxvoorbeeld weergegeven.
  1. Druk op image [Instell.].
  2. Druk op image [Faxvoorbeeld].
  3. Druk op [Aan] (of [Uit]).
    Op het touchscreen wordt u medegedeeld dat ontvangen faxen in het vervolg niet zullen worden afgedrukt.
  4. Druk op [Ja].
  5. Druk op image.
    image

Als zich nog faxen in het geheugen bevinden wanneer u Faxvoorbeeld uitschakelt, gaat u op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op [Doorgaan] als u de opgeslagen faxen niet wilt afdrukken.

Druk ter bevestiging op [Ja].

Uw faxen worden verwijderd.

• Druk op [Alle faxen afdrukken vóór het verwijderen (Alle faxen afdrukken alvorens te verwijderen)] als u alle opgeslagen faxen wilt afdrukken.
    • Druk op [Annuleren (Annul.)] als u Faxvoorbeeld niet wilt uitschakelen.