Een snelkoppeling toewijzen aan een chipkaart die werkt met een chipkaartlezer

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
U kunt één snelkoppeling toewijzen aan uw chipkaart. Als u de chipkaart tegen de chipkaartlezer houdt die op het apparaat is aangesloten, verschijnt uw persoonlijke snelkoppeling automatisch op het touchscreen.
image
  • U kunt dezelfde chipkaart niet voor verschillende snelkoppelingen gebruiken.
  • Als u de chipkaart voor een andere snelkoppeling wilt gebruiken, dient u de registratie van de kaart voor de ene snelkoppeling ongedaan te maken voordat u de kaart voor een nieuwe snelkoppeling registreert.

Voordat u een snelkoppeling toewijst aan een chipkaart, moet u een externe chipkaartlezer registreren. Registreer de kaartlezer met Beheer via een webbrowser. Uw apparaat ondersteunt externe chipkaartlezers die werken met drivers uit de HID-klasse.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en klik vervolgens op Inloggen.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Externe kaartlezer.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Voer de benodigde informatie in en klik vervolgens op Indienen.
  6. Start uw Brother-apparaat opnieuw op om de configuratie te activeren.
  7. Sluit de kaartlezer aan op het apparaat.
    image
  8. Als beginscherm 1, 2 of 3 verschijnt, drukt u op image [Snelk.] op het LCD-scherm.
  9. Druk op een tabblad van [1] tot [3] om de snelkoppelingsschermen te selecteren met daarop de snelkoppeling die u aan uw chipkaart wilt toewijzen.
  10. Houd de snelkoppeling ingedrukt totdat de opties worden weergegeven.
  11. Druk op [Kaart/NFC registreren].
  12. Houd de chipkaart tegen de chipkaartlezer die op het apparaat is aangesloten.
  13. Druk op [Registreer].
    De snelkoppeling wordt toegewezen aan de chipkaart.