Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Gebruik Beveiligd functieslot om wachtwoorden te configureren, paginalimieten voor bepaalde gebruikers in te stellen en hun toegang te verlenen tot enkele of alle functies die hier worden vermeld.

U kunt de volgende instellingen voor Beveiligd functieslot 3.0 configureren of wijzigen met behulp van Beheer via een webbrowser:

• Afdrukken

Hieronder vallen ook afdruktaken die via AirPrint, Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

Als u de aanmeldnaam van gebruikers vooraf registreert, hoeven de gebruikers hun wachtwoord niet in te voeren wanneer ze de afdrukfunctie gebruiken.

• Kopie
  • Scannen

Hieronder vallen ook scantaken die via Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

• Fax (alleen ondersteunde modellen)
    • Verzenden
    • Ontvangen
  • Media
    • Afdrukken van
    • Scannen naar
  • Web Connect (alleen ondersteunde modellen)
  • Apps (alleen ondersteunde modellen)
  • Paginalimiet (*)
  • Kleurenafdruk
  • Paginatellers
  • Kaartnummer (NFC-ID) (alleen ondersteunde modellen)