Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scannen met Nuance™ PaperPort™ 14SE of een andere Windows-toepassing

Scannen met Nuance™ PaperPort™ 14SE of een andere Windows-toepassing

U kunt de toepassing Nuance PaperPort 14SE gebruiken om te scannen.
  • Om Nuance PaperPort 14SE te downloaden, klikt u op image (Brother Utilities), selecteert u Doe meer in de linkernavigatiebalk en klikt u vervolgens op PaperPort.
  • Nuance PaperPort 14SE ondersteunt Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education en Windows 10 Enterprise.
  • Klik voor gedetailleerde instructies over het gebruik van elke toepassing op het Help-menu van de toepassing en vervolgens op Startgids op het Help-lint.

image
De scaninstructies in deze stappen zijn voor PaperPort 14SE. Voor andere Windows-toepassingen zijn deze stappen vergelijkbaar. PaperPort 14SE ondersteunt de TWAIN- en WIA-driver; in deze stappen wordt de TWAIN-driver (aanbevolen) gebruikt.

• Afhankelijk van het model van uw apparaat is Nuance PaperPort 14SE mogelijk niet inbegrepen. Gebruik in dit geval een andere softwaretoepassing om te scannen.
  1. Plaats uw document.
  2. Start PaperPort 14SE.
    Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 10

Klik op image>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 8.1

Klik op image (PaperPort).

• Windows 7

Klik met uw computer op image (start)>Alle programma's>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

3. Klik op het Bureaublad-menu en vervolgens op Scaninstellingen op het Bureaublad-lint.

Het deelvenster Scannen of foto ophalen verschijnt aan de linkerzijde van het scherm.

4. Klik op Selecteren....
  5. Selecteer TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX of TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX LAN (waarbij XXX-XXXX staat voor het model van uw apparaat) in de lijst met beschikbare scanners.
  6. Schakel in het deelvenster Scannerdialoogvenster weergeven het selectievakje Scannen of foto ophalen in.
  7. Klik op Scannen.

Het dialoogvenster voor het instellen van de scanner verschijnt.

image

8. Wijzig indien nodig de instellingen in het venster voor het instellen van de scanner.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Documentgrootte en selecteer vervolgens uw documentgrootte.
  10. Klik op Voorbeeldscan om een voorbeeld van uw afdrukafbeelding te zien en ongewenste gedeelten bij te snijden alvorens te scannen.
  11. Klik op Starten.

Het scannen wordt gestart.