Functietabellen (1,8” (44,9 mm) kleuren-LCD)

Gerelateerde modellen:MFC‑J4340DW

image FAX

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Faxresolutie

-

Hiermee stelt u de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Scanformaat glas

-

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

-

Hiermee kunt u hetzelfde faxbericht naar meerdere faxnummers tegelijk verzenden.

Direct verzenden

-

Hiermee wordt een fax niet in het geheugen opgeslagen, maar direct verzonden.

Internationaal

-

Schakel deze functie in als u problemen ondervindt met het verzenden van faxen naar het buitenland.

Oproephist.

Herkies

Hiermee verzendt u een fax naar het laatst gekozen nummer.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

Zoeken

U kunt een nummer kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Snelkies. Inst (Versneld kiez.)

Hiermee slaat u snelkiesnummers op zodat u een nummer kunt kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Groep instell. (Groepsinstell.)

Hiermee stelt u groepsnummers voor het rondsturen van faxen in.

Wijzigen

Hiermee kunt u nummers in het adresboek wijzigen.

Verwijder

Hiermee kunt u nummers in het adresboek verwijderen.

Nieuwe standaard

-

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

-

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

image SCAN

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

naar computer

naar bestand

Hiermee kunt u documenten naar een map op uw computer scannen en opslaan.

naar OCR

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

naar afb.

Hiermee kunt u foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen scannen.

naar e-mail

Hiermee verzendt u een gescand document als e-mailbijlage.

naar web

-

Hiermee kunt u de gescande gegevens naar een internetservice laden.

WS Scan

(Verschijnt na installatie van een webservicescanner.)

Scannen

Hiermee scant u gegevens met het Web Service-protocol.

Scan vr e-mail

Scan vr fax

Scan vr afdr.

image COPY (KOPIE)

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Kwaliteit

-

Hiermee selecteert u de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Papiersoort

-

Selecteer de papiersoort die overeenkomt met het papier in de lade.

Papierform. (Papierformaat)

-

Selecteer het papierformaat dat overeenkomt met het papier in de lade.

Vergr./verklein (Vergr./verkl.)

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangepast(25-400%)

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

-

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Achtergrond verw.

Inst. zwart kop.

Wijzig de hoeveelheid achtergrondkleur die wordt verwijderd.

Inst. kleur kop.

2-zijdige kopie

-

Hiermee schakelt u 2-zijdig kopiëren in of uit en selecteert u omslaan over lange zijde of over korte zijde.

Stapel/Sorteer

-

Selecteer deze optie om meerdere kopieën te stapelen of sorteren.

Paginalay-out (Pagina lay-out)

-

Hiermee kunt u N-in-1, 2 op 1 (id) of posterkopieën maken.

Autom. recht

-

Hiermee corrigeert u scheefstand van kopieën.

Nieuwe standaard

-

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

-

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

image WEB

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Web

-

-

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

image (Inkt)

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Inktvolume

-

Geeft aan hoeveel inkt er nog beschikbaar is.

Inktcartridgemodel

-

Hiermee controleert u de nummers van de inktcartridges.

Afdr.kwal. verb.

Afdr.kwal. verb.

Hiermee kunt u de afdrukkwaliteit, uitlijning en papierinvoer controleren en verbeteren volgens de aanwijzingen op het LCD-scherm.

Instel kantlijn

Corr. papierinvoer

Printkop reinigen

Alleen zwart

Hiermee reinigt u de printkop volgens de instructies op het LCD-scherm.

Alleen kleur

Alle inkt (Allen)

Afdrukopties

Verminder vlekken

Hiermee voorkomt u vlekken op het papier of papierstoringen tijdens het afdrukken.

Afdruk verbet.

Hiermee verbetert u de afdrukkwaliteit en gaat u onscherpe afdrukken tegen.

Controle inktcartridge

-

Hiermee bekijkt u de gegevens van de inktcartridges.

image (Adresboek)

Niveau 2

Omschrijvingen

Zoeken

U kunt een nummer kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Snelkies. Inst (Versneld kiez.)

Hiermee slaat u snelkiesnummers op zodat u een nummer kunt kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Groep instell. (Groepsinstell.)

Hiermee stelt u groepsnummers voor het rondsturen van faxen in.

Wijzigen

Hiermee kunt u nummers in het adresboek wijzigen.

Verwijder

Hiermee kunt u nummers in het adresboek verwijderen.

image Redial/Pause (Herkies/Pauze)

Niveau 2

Omschrijvingen

Herkies

Hiermee verzendt u een fax naar het laatst gekozen nummer.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

image WiFi

Niveau 2

Omschrijvingen

Wi-Fi-netwerk vinden

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WPS/drukknop

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.