Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Onlineservices bij Brother Web Connect

Onlineservices bij Brother Web Connect

Gebruik Brother Web Connect om online-services te openen vanaf uw Brother-apparaat: Sommige van deze webservices bieden zakelijke versies aan.

Om Brother Web Connect te kunnen gebruiken, moet u een account hebben bij de onlineservice die u wilt gebruiken. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer naar de website van de desbetreffende service te gaan.

U hoeft geen account aan te maken om Brother Creative Center te gebruiken. (Brother CreativeCenter is alleen op bepaalde modellen beschikbaar.)

Google Drive™
Een onlineservice voor het opslaan, bewerken, delen en synchroniseren van bestanden.
Website: drive.google.com
Evernote®
Een onlineservice voor het opslaan en beheren van bestanden.
Website: www.evernote.com
Dropbox
Een onlineservice voor het opslaan, delen en synchroniseren van bestanden.
Website: www.dropbox.com
OneDrive
Een onlineservice voor het opslaan, delen en beheren van bestanden.
Website: https://onedrive.live.com
Box
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
Website: www.box.com
OneNote
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
Website: www.onenote.com
Brother Creative Center
Een website met verschillende sjablonen zoals kaarten, brochures en kalenders die u kunt afdrukken op uw Brother-apparaat. (alleen in bepaalde landen en op bepaalde modellen beschikbaar)
www.brother.com/creativecenter

Raadpleeg de website van de desbetreffende service voor meer informatie over een van deze services.

In de volgende tabel wordt beschreven welke bestandstypen u met de functie Brother Web Connect kunt gebruiken:

Toegankelijke services

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

Brother Creative Center

Afbeeldingen downloaden en afdrukken of op media opslaan

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

JPEG

PDF

DOC

DOCX

XLS

XLSX

PPT

PPTX

(alleen afdrukken)

Gescande afbeeldingen uploaden

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

-

Op media opgeslagen afbeeldingen uploaden

(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

JPEG

-

-

FaxForward naar de onlineservices

(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

JPEG

PDF

TIFF

JPEG

PDF

TIFF

-

image
  • Niet alle services zijn in alle landen verkrijgbaar.
  • Voor Hongkong, Taiwan en Korea:

Brother Web Connect ondersteunt alleen bestandsnamen in het Engels. Bestandsnamen in de lokale taal kunnen niet worden gedownload.