Het Kiezen van een foutief nummer voorkomen (Kiesbeperking)

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Deze functie is bedoeld om te voorkomen dat gebruikers per ongeluk een verkeerd telefoon- of faxnummer kiezen. U kunt het apparaat instellen op beperkt kiezen bij gebruik van de kiestoetsen, het adresboek, snelkoppelingen en LDAP zoeken.
  1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Kiesbeperking].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    • [Cijfertoetsen]
    • [Adresboek]
      image
      Als u nummers van het adresboek combineert bij het kiezen, dan wordt het adres herkend als invoer via het toetsenbord en wordt het niet beperkt.
    • [Snelk.]
    • [LDAP-server]
  3. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    # tweemaal invoeren

U wordt gevraagd het nummer opnieuw in te voeren. Nadat u het juiste nummer hebt ingevoerd, begint het apparaat met kiezen. Als u een verkeerd nummer invoert, wordt op het touchscreen een foutmelding weergegeven.

Aan

Het apparaat beperkt alle faxen en uitgaande oproepen voor die kiesmethode.

Uit

Het apparaat legt de kiesmethode geen beperkingen op.

image
    • De instelling [# tweemaal invoeren] werkt niet als u een extern toestel gebruikt voordat u het nummer invoert. U wordt dan niet gevraagd het nummer opnieuw in te voeren.

• Als u [Aan] of [# tweemaal invoeren] selecteert, kunt u de functie Groepsverzenden niet gebruiken.
  4. Druk op image.