Hem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skicka ett faxmeddelande med AirPrint (macOS)

Skicka ett faxmeddelande med AirPrint (macOS)

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Säkerställ att maskinen finns med i skrivarlistan på din Mac-dator. I exemplet nedan används Apple TextEdit.

image

• Det går endast att skriva ut svartvita faxdokument med AirPrint.

1. Kontrollera att maskinen är på.
  2. På din Mac-dator öppnar du filen som du vill skicka som fax.
  3. Klicka på menyn Arkiv och välj sedan Skriv ut.
  4. Klicka på popup-menyn Skrivare och välj sedan din modell Fax i namnet.
  5. Ange information om faxmottagare.
  6. Klicka på Skicka fax.