Ställa in faxavkänning

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Om Faxavkänning är På: Maskinen kan ta emot fax automatiskt, även om du svarar på ett samtal. När du ser [Mottagning] på LCD-skärmen eller hör ett klickande ljud på telefonlinjen i luren lägger du på luren. Maskinen kommer att göra resten.
Om Faxavkänning är Av: Om du är vid maskinen och svarar på en faxuppringning genom att först lyfta på luren trycker du på knapparna i följande tabell för att ta emot faxmeddelandet. Om du svarade på samtalet i en sidoapparat eller en extern telefon trycker du på *51.

Tillämpliga modeller

Ta emot ett fax

MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

imageFaxFax start > Ta emot
image
  • Om denna funktion är inställd på [], men maskinen inte kopplar ett faxsamtal när du lyfter på luren på en sidoapparat eller en extern telefon, ska du trycka på fjärraktiveringskoden *51.
  • Ställ faxavkänning på [Av] om du sänder faxmeddelanden från en dator som ligger på samma telefonlinje som maskinen som tar emot meddelandena.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Faxavkänning].
  2. Tryck på [] eller [Av].