Hem > Fax > Sända ett fax > Kontrollera och avbryta väntande fax

Kontrollera och avbryta väntande fax

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan avbryta ett faxjobb innan det skickats medan det lagras i minnet.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Väntande jobb].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att bläddra bland jobben som väntar och tryck på det jobb du vill avbryta.
  3. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [Ja] för att avbryta faxjobbet eller tryck på [Nej] för att lämna utan att avbryta.
  5. Tryck på image när du är klar.