Byta namn på sändningsgrupp

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Tryck på image [Fax]>[Adressbok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa gruppen du önskar och tryck sedan på gruppnamnet.
  3. Tryck på [Namn].
  4. Ange det nya gruppnamnet (upp till 16 tecken) genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    image

Så här ändrar du det sparade namnet:

Tryck på image eller image för att placera markören vid felaktigt tecken och tryck sedan på image för att ändra tecknet.

Ange det nya tecknet.

5. Tryck på [OK].
  6. Tryck på image.