Hem > Mobile/Web Connect > Brother Mobile Connect

Brother Mobile Connect

Använd Brother Mobile Connect för att skriva ut och skanna från din mobila enhet.
  • För Android-enheter:

Med Brother Mobile Connect kan du använda Brother-maskinens funktioner direkt från din Android™-enhet.

Hämta och installera Brother Mobile Connect från Google Play.

• För alla iOS- eller iPadOS-enheter inklusive iPhone, iPad och iPod touch:

Med Brother Mobile Connect kan du använda Brother-maskinens funktioner direkt från din iOS- eller iPadOS-enhet.

Hämta och installera Brother Mobile Connect från App Store.