Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på och skriv ut via kombifacket > Fyll på papper i kombifacket > Ändra maskininställningar för att skriva ut på förtryckt papper med hjälp av kombifacket

Ändra maskininställningar för att skriva ut på förtryckt papper med hjälp av kombifacket

Relaterade modeller:MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Ändra maskinens inställning när du använder förtryckt papper för dubbelsidig utskrift.
image
  • Fyll INTE på med olika pappersformat och papperstyper samtidigt i pappersfacket. Pappret kan då fastna eller felmatas.
  • Om utskriftspositionen inte är anpassad för de förtryckta objekten, kan du justera utskriftspositionen med hjälp av kombifackets inställning för utskriftsposition.
  • En del förtryckt papper kan orsaka utskriftsfläckar, beroende på utskriftsmetod och bläcktyp.

Orientering

image

För enkelsidig utskrift

• vänd uppåt
  • övre kanten först
image

För automatisk dubbelsidig utskrift (bindning längs med långsidan)

• vänd nedåt
  • nedre kanten först
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Skrivare]>[2-sidigt]>[En bild]>[2-sidig matning].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställn.] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställn.].
  2. Tryck på image.